Objavljeno: 28. 2. 2020. u 12:02
Sanja Blažević

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu zajedno sa Sveučilištem u Pečuhu i Radnom skupinom za crkvenu povijest Mađarske akademije znanosti (Regionalni odbor Pečuh) suorganizirat će znanstveni skup Negotiating Authority: Models of Governance in Medieval and Early Modern Times, koji će se održati u Pečuhu, Mađarska, 15. – 16. travnja 2020.

Skup će okupiti znanstvenike sa Sveučilišta u Pečuhu, Mađarske akademije znanosti, mađarskoga Centra za crkvenu povijest, djelatnike znanstvenoga projekta Papal Delegates in Hungary in the Fourteenth Century (1295 – 1378) – Online Database Research Project, djelatnike Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskoga instituta za povijest.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic