Znanstveni i stručni skupovi

Fakultet hrvatskih studija bio je organizator ili suorganizator većeg broja domaćih i međunarodnih znanstvenih i stručnih skupova, radionica i simpozija. Fakultet ima odlične resurse za znanstvene i stručne skupove: dvorane i predavaonice razli-čitih veličina (sve su opremljene računalima, LCD projektorima, platnima i pločam), pokrivenost WiFi (eduroam), studentsku menzu i besplatan parking.

 

  • Prijavni obrazac HKKN 2020 - Obrazac za prijavu za četvrti znanstveni skup "Hrvatska književnost kršćanskoga nadahnuća - prešućene stranice književnosti u komunističko doba"
  • Prijavni obrazac HKKN 2024 - Obrazac za prijavu za šesti znanstveni skup "Hrvatska književnost kršćanskoga nadahnuća - prešućene stranice književnosti u komunističko doba"

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS