Objavljeno: 15. 2. 2023. u 08:16
Danijela Vnučec Grdović
Istraživački boravak izv. prof. dr....

U tjednu od 13. do 17. veljače na Fakultetu hrvatskih studija gostuje izv. prof. dr. sc. Atalay Gündüz s partnerskog sveučilišta Dokuz Eylül iz Izmira, Turska.

Dr. Gündüz upoznao se s područjima poučavanja i istraživanja na Fakultetu hrvatskih studija te prenio svojim sugovornicima neka iskustva iz svoje nastavničke i istraživačke prakse. U Hrvatskoj boravi provodeći istraživanja u sklopu projekta "Turkish Translations of Edward Said's Translations and Its Impact".

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic