Objavljeno: 18. 7. 2018. u 11:16
Danijela Vnučec Grdović

Objavljeni su konačni rezultati Erasmus+ natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2018./2019. (programske zemlje – KA103). Rezultati su dostupni na: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/konacni-rezultati-erasmus-natjecaja-za-mobilnost-nastavnog-i-nenastavnog-osoblja-u-ak-god-2018/.

 

Mole se svi kandidati i njihove matične sastavnice da se obavezno i što prije upoznaju s uputama dostupnima na gornjoj poveznici (važni rokovi i za odabrane kandidate i za kandidate na listi čekanja). Posebno skrećemo pažnju na sadržaj uputa po stranicama ispisan na str. 1 te na popis obavezne dokumentacije i podataka u svrhu sastavljanja ugovora o financijskoj potpori na str. 2.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic