Objavljeno: 5. 2. 2018. u 08:12
Danijela Vnučec Grdović

Obavještavamo studente Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, da će testiranje znanja engleskog jezika  i izdavanje potvrda sukladno Zajedničkom europskom  referentnom okviru za jezike, organizirati Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu.

 

Molimo sve studente koji se žele prijaviti na „Erasmus+“ natječaj i pristupiti testiranju, da se prijave najkasnije do 5.02.2018. do 14:00 sati u Ured za međunarodnu suradnju, Danijeli Vnučec Grdović, prof. ili e-mailom na dvnucec@hrstud.hr.

Hrvatski studiji snositi će troškove testiranja za sve prijavljene studente.

 

TESTIRANJE ĆE SE ODRŽATI 7.02.2018. između 9:00-12:00 sati u dvorani KRK Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

INFO predavanje održati će se 9.02.2018. u 13:00 u dvorani KRK.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic