Objavljeno: 19. 1. 2016. u 09:21
Danijela Vnučec Grdović

Pozivaju se studenti iz svih akademskih disciplina na za sudjelovanje na 5. ASEM rektorskoj konferenciji i studentskom forumu na temu “Employability: Asia and Europe Prepare the New Generation” koja će se održati u Pragu od 4. do 8. travnja 2016. g. u organizaciji ASEF-a (Asia-Europe Foundation) uz partnerstvo, između ostalih, Karlovog sveučilišta u Pragu te Ministarstva vanjskih poslova i Ministarstva obrazovanja, mladih i sporta Republike Češke.

Organizatori će pokriti troškove smještaja i obroka za odabrane sudionike te im subvencionirati troškove putovanja. Rok za prijavu je 22. siječnja 2016. g.

Više o samom događanju pročitajte ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic