Objavljeno: 16. 5. 2014. u 08:47
Danijela Vnučec Grdović
Online Chat: Erasmus+ in the world

Jeste li znali da će se, uz četiri milijuna stipendija tijekom sljedećih sedam godina za razmjene unutar EU-a i pridruženih zemalja (Island, Lihtenštajn, Norveška, Makedonija i Turska) u okviru programa Erasmus+ financirati i 135 000 stipendija za kratkoročno studiranje ili podučavanje u zemljama diljem svijeta?

 

Tko se može prijaviti i kako? Upravo će to biti tema razgovora koji će se održati 21. svibnja u 11 sati na Facebook-stranici programa Erasmus+. Stručnjaci iz Komisije odgovarat će na vaša pitanja o stipendijama, studijskim programima, projektima izgradnje kapaciteta i drugim područjima koja će se moći financirati u okviru globalne komponente programa Erasmus+. Pitanja je moguće postavljati i unaprijed putem Twittera i Facebooka pomoću oznake ‪#‎ErasmusPlusChat‬.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic