Objavljeno: 17. 9. 2020. u 11:09
Uređeno: 3. 12. 2020. u 14:46
Tea Cacović
Međunarodna znanstveno-stručna...

*Napomena: Zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19 održavanje međunarodne konferencije odgađa se za prvu polovicu 2021. godine.

U tijeku je organizacija međunarodne znanstveno-stručne konferencije pod nazivom „Migracije i identitet: kultura, ekonomija, država  (2)“ koja će se održati od 09. do 11.12.2020. u Zagrebu i u Osijeku. Inicijator i organizator skupa je Institut za migracije i narodnosti (IMIN), znanstveno-istraživačka institucija s najdužim stažem u Republici Hrvatskoj, a i u širem okruženju u istraživanju unutarnjih i vanjskih migracija, nacionalnih manjina i hrvatske dijaspore. Fakultet hrvatskih studija je suorganizator skupa.

Pozivamo sve zainteresirane znanstvenike i stručnjake u Republici Hrvatskoj, hrvatskoj dijaspori, kao i znanstvenike i stručnjake u regiji i svijetu da se prijave na konferenciju i svojim radovima pridonesu razvoju znanosti i struke iz područja zastupljenima na konferencije, kao i rješavanju aktualnih izazova s kojima se susrećemo.

Više informacija o konferenciji pogledajte u pozivnom pismu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic