Objavljeno: 28. 2. 2020. u 12:12
Uređeno: 16. 9. 2020. u 08:30
Sanja Blažević

*Napomena: znanstveno -stručni skup u Vukovaru odgađa se za 21. svibnja 2021. godine zbog epidemiološke situacije.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu prihvaća prijedlog Hrvatskoga društva logoraša srpskih koncentracijskih logora i Centra za istraživanje ratnih zločina Vukovar da suorganizira znanstveno – stručni skup: Domovinski rat 1991. – 1995. – pojmovno – terminološka raščlamba u domaćem i međunarodnom kontekstu, koji će se održati u Vukovaru 24. rujna 2020. U Organizacijski odbor u ime Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu imenuju se: doc. dr. sc. Krešimir Bušić i doc. dr. sc. Dario Vučenović.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic