Objavljeno: 8. 7. 2019. u 11:37
Uređeno: 8. 7. 2019. u 13:24
Sanja Blažević

Znanstveno-nastavno vijeće Hrvatskih studija prihvatilo je prijedlog Hrvatske kapucinske provoncije sv. Leopolda Bodana Mandića za suorganiziranjem međunarodnog znanstvenog skupa  "Štefan Zagrebec i njegovo djelo" koji će se održati u Zagrebu 25. listopada 2019. godine. Skup je zamišljen kao jednodnevni s dvadesetak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Austrije. Pozivaju se nastavnici i doktorandi povijesti i kroatologije da sudjeluju na tom skupu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic