Objavljeno: 7. 12. 2020. u 18:18
Petar Šarić
Studentski zbor Fakulteta hrvatskih...

Dragi studenti,

S obzirom da smo prešli na online nastavu, svjesni smo da nismo svi u jednako povoljnoj situaciji. Među nama postoje kolege koji ne mogu pratiti nastavu jer nemaju za to adekvatne uvjete. Stoga Studentski zbor namjerava uložiti raspoloživa sredstva za nabavu tableta kako bi se jednom dijelu studenata koji se nalaze u  financijski nepovoljnoj situaciji omogućilo praćenje online nastave.

Tablete bi po završetku akademske godine studenti očistili i vratili kako bi ih i u budućnosti drugi studenti mogli iskoristiti.

Kada utvrdimo koliko je potrebitih studenata, kupit ćemo tablete. Stoga ovom prilikom pozivamo studente kojima treba tablet da bi mogli pratiti online nastavu da se jave isključivo predsjedniku Petru Šariću na mail psaric@hrstud.hr kako bi njihovo ime bilo poznato samo njemu. Čuvat će se privatnost svih studenata koji se jave. Napominjemo da su sredstva na raspolaganju ograničena.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic