Objavljeno: 9. 7. 2020. u 17:13
Marija Barić Đurđević
Izabran predsjednik Studentskoga...


U ponedjeljak 6. srpnja 2020. u 13 sati održana je VII. sjednica Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija u akademskoj godini 2019./20. koju je predvodila predsjednica Studentskoga zbora Fakulteta hrvatskih studija Marija Barić Đurđević.

Na sjednici se najprije raspravljalo o svim događajima koji su se dogodili od posljednje sjednice. Pričalo se o online nastavi, njenoj provedbi i metodama koje bi se mogle primijeniti da ona bude još bolja. Tema je bila i otvaranje i zatvaranje (pa ponovno otvaranje) menze te ostala studentska problematika.

Sljedeća točka bila je izbor predsjednika za iduću akademsku godinu. Marija Barić Đurđević ispunila je svoje pravo na maksimalno dvije godine mandata koji istjeće zadnjim danom ove akademske godine.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Petar Šarić, dosadašnji potpredsjednik Studentskoga zbora, a za potpredsjednika Stjepan Krovinović. Krovinović je također izabran za člana Fakultetskog vijeća umjesto Vlatka Smiljanića koji je završio studij. Za tajnicu je reizabrana Korina Grbeša.

 

 

Novom vodstvu Studentskoga zbora želimo puno sreće u mandatu!
 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic