Objavljeno: 4. 3. 2020. u 16:10
Administrator

Studenti diplomskih studija susreli su se u srijedu 4. ožujka 2020. s dekanom i njegovim suradnicima u dvorani Zagreb. Susret je održan na inicijativu Studentskoga zbora Fakulteta, a odazvalo mu se više od 60 studenata. Sastanak se odvijao u šest cjelina: Uvod, Položaj Fakulteta i studenata diplomskih studija, Nastava i rokovi, Međunarodna razmjena, Karijerni razvoj, Razgovor: pitanja i odgovori. Susret je moderirala predsjednica Studentskoga zbora Fakulteta Marija Barić Đurđević. Uvodno izlaganje imao je dekan prof. dr. sc. Pavo Barišić. Susretu su nazočili prodekani za nastavu i studente, međunarodnu suradnju, karijerni razvoj i cjeloživotnu naobrazbu. Studenti su izrazili osobito zanimanje za odlazak za program Erasmus. Iznijeli su više prijedloga i pitanja oko izvedbenoga nastavnoga plana. Pohvalili su niz nastavnika Fakulteta hrvatskih studija te su izrazili radost zbog uspjeha Fakulteta i zbog niza inovacija, kao što je objava ispitnih rokova za cijelu godinu, omogućavanje svakomjesečnoga diplomiranja, planirano uvođenje međuroka.

Sličan susret za studente integriranoga i preddiplomskih studija održat će se 11. ožujka.

4. ožujka 2020.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic