Objavljeno: 8. 1. 2020. u 12:03
Uređeno: 8. 1. 2020. u 12:04
Marija Barić Đurđević

 Podsjećamo sve kolege da minimalna satnica za obavljanje studentskih poslova sukladno odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja od 1. siječnja 2020. godine iznosi 25 kuna i 39 lipa. 

Molimo kolege da nipošto ne pristaju na rad za manju satnicu te tako čuvaju studentski standard. Sva studentska prava i obaveze nalaze se u Zakonu o obavljanju studentskih poslova (https://www.zakon.hr/z/1173/Zakon-o-obavljanju-studentskih-poslova). 

 

Odluka Ministarstva znanosti i obrazovanja

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic