Objavljeno: 30. 12. 2019. u 10:35
Uređeno: 30. 12. 2019. u 10:36
Marija Barić Đurđević

 

U petak 20.12. 2019. završena je akcija #SherajmoToplinu u kojoj su sudjelovali Studentski zborovi Fakulteta prometnih znanosti, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta i Fakulteta hrvatskih studija. Količina prikupljene odjeće bila je impresivna, toliko da je jedva stalo u kombij. Sva odjeća donirana je beskučnicima Grada Zagreba. 

Tim povodom Studentski zbor Fakulteta hrvatskih studija uputio je nekoliko riječi zahvale svim kolegama:

Dragi naši kolege,

Ne možemo vam opisati koliko smo ponosni na vas, na vašu humanost i veliko srce koje iskazujete iz godine u godinu sve više i više. Ove godine započeli smo jednu lijepu, nadamo se, tradiciju prikupljanja odjeće za beskućnike grada Zagreba pod nazivom #SherajmoToplinu. Napravili smo to u suradnji s cijelim Kampusom s kojima je uistinu bilo divno surađivati. Količina odjeće koju ste darovali je uistinu impresivna i dirljiva te je nadmašila sva naša očekivanja. Odjeće je bilo toliko da je jedva stalo u kombi. Sreća onih kojima je danas ta odjeća odnesena je bila neprocjenjiva i podsjetila nas je sve koliko je važno dijeliti i koliko naše malo nekom znači puno.
Hvala što imate veliko srce! Hvala na zajedništvu i sreći koju ste poklonili potpunim strancima!

Sretan vam Božić i uspješna Nova godina

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic