Hrvatsko latinističko nasljeđe
Šifra: 173415
ECTS: 5.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Marko Jerković
Izvođači: Petar Ušković Croata, mag. educ. philol. et lat. croat. - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
5. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Termini konzultacija:
Objavljeno: 1. 6. 2020. u 17:11
Marko Jerković

- Poštovane kolegice, poštovani kolege, došle su zadnje upute za polaganje ispita, koje se u konačnici razlikuju od ranijih obavijesti te vas molim da pozorno pročitate tekst niže

- Ispit će ipak biti održan u prostorijama Fakulteta hrvatskih studija, u ponedjeljak 8. 6. i utorak 16. 6. Stoga zanemarite sve ranije obavijesti.

- Ispit ostaje kako je naznačeno: pismeni s 15ak pitanja. Trajat će kraće nego inače.

- Do kraja tjedna dobit ćete informaciju o točnom terminu početka i kraja ispita.

- Molim vas da i dalje pratite obavijesti, jer se naputci mogu promijeniti ukoliko dođe do promjene epidemiološke situacije.

- Zahvaljujem vam na razumijevanje i pozivam vas sve da pristupite ispitu.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic