Objavljeno: 24. 3. 2022. u 12:49
Administrator

U četvrtak 24. ožujka 2022. na Fakultetu hrvatskih studija održana je komemoracija za poginule studente Nikolu Michaela Sušca i Jerka Kučića. Nazočilo je više od 200 studenata, nastavnika i građana, rektor, izabrani rektor i pet dekana fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Članovima akademske zajednice obratili su se dekan Fakulteta hrvatskih studija Ivo Džinić, rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras i studenti Petar Šarić, Asja Bužimkić i Marina Jurčić. Molitvu za pokojne studente predvodio je dekan Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta u Zagrebu Josip Šimunović.

Ivo Džinić: Bogatstvo dostojanstva i jedinstvenosti

Marina Jurčić: Sunce se uvijek vraća

Asja Bužimkić: Jerko je stavljao tuđu sreću ispred svoje

Petar Šarić: Nikola i Jerko ostavili su neizbrisiv trag

Video-zapis

Fotografije snimio Branko Nađ, portal Universitas:

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

 

 

Fotografije snimila Sanja Blažević:

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic