Objavljeno: 20. 9. 2019. u 12:15
Danijela Vnučec Grdović

Tecnológico de Monterrey, kampus Queretaro (Meksiko) poziva strane nastavnike da održe predavanja na Global Faculty Week 2020 koji će se održati od 23. do 29. veljače 2020.

Tecnológico de Monterrey pokriva smještaj (6 noćenja s doručkom), prijevoz s/na aerodrom, lokalni prijevoz (hotel-kampus) te dnevne obroke na kampusu. Odabrani nastavnici sami snose trošak povratne karte do Meksika, putnog zdravstvenog osiguranja i večera te ostalih eventualnih troškova.

 

Detaljne informacije o programu i poveznica na prijavu dostupne su na https://www.uni-konstanz.de/en/university/about-the-university-of-konstanz/excellence-initiative-and-excellence-strategy/about-the-excellence-strategy/

Rok za prijavu je 18. listopada 2019.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic