Objavljeno: 19. 6. 2019. u 14:34
Danijela Vnučec Grdović
Posjet našeg djelatnika Josipa Zekića...

Naš djelatnik mag.educ.hist Josip Zekić, stručni suradnik Službe za poslijediplomske studije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, posjetio je u svibnju 2019. partnersko sveučiliđšte u Navarri, Pamplona, Kraljevina Španjolska .

Prilikom posjeta susreo se sa glavnim tajnikom GRISO-a (Grupo de Investigación Siglo de Oro) Dr. Carlosom Mata Induráinom,Susret je popraćen i na blogu Grupacije za istraživanje Zlatnog vijeka.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic