Objavljeno: 10. 2. 2017. u 11:46
Danijela Vnučec Grdović

Svi studenti koji se planiraju javiti na Erasmus+ natječaj za studijski boravak u 2017./2018.,mogu pristupiti testiranju znanja iz engleskog jezika u svrhu izdavanja potvrde o znanju engleskog jezika razine B2.Testiranje će se održati 14.02.2017. u 15:00 sati.
 

 

Raspored dvorane biti će objavljen naknadno na oglasnoj ploči.

Studenti koji su odslušali i položili Akademski engleski na Hrvatskim studija Sveučilišta u Zagrebu s ocjenom odličan, mogu se javiti prof. Spomenki Bogdanić na spomenka.bogdanic@gmail.com radi izdavanja potvrde o znanju engleskog jezika razine B2. Ostali studenti dolazak na testiranje dužni su najaviti zaključno do 12.02.2017.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic