Objavljeno: 10. 3. 2016. u 14:48
Danijela Vnučec Grdović

Dostavljamo vam poziv na sudjelovanje na World Heritage Youth Forum 2016. koji će se održati u Istanbulu od 29. lipnja do 12. srpnja 2016. godine. Na forumu može sudjelovati jedan hrvatski predstavnik u dobi između 22 i 28 godina. Uvjet za sudjelovanje je da se kandidati bave područjem kulturne baštine ili srodnim područjem, kao i da tečno govore engleski jezik.

Troškove aviokarte, smještaja i troškove vize snosi organizator.

ZA vrijeme trajanja samog foruma  sudionici će u pratnji stručnjaka obići turska dobra svjetske baštine. Također će sudjelovati na radionicama, u praktičnim aktivnostima te raspravama o kulturnoj baštini.

Sudionici će po završetku Foruma predstaviti rezultate svoga rada na otvaranju 40. zasjedanja Odbora za svjetsku baštinu te će sudjelovati na prvom plenarnom danu zasjedanja Odbora za svjetsku baštinu.

Prijavu treba dostaviti najkasnije do 18.ožujka 2016.

Prijavni obrazac, koji se popunjava na engleskom, nalazi se na: www.40whcistanbul2016.com/youthforumapplicationform/.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic