Objavljeno: 8. 5. 2015. u 09:06
Danijela Vnučec Grdović

Pozivamo sve ERASMUS + studente odabrane za financijsku potporu za studijski boravak u akademskoj godini 2015./2016.na sastanak i predstavljanje iskustava sa razmjene od strane bivših Erasmusovaca.

Studenti koji su odabrani za studijski boravak, a nisu priikom objave Prvih rezultata Erasmus+ natječaja za financijsku potporu, financijsku potporu i dobili, također su dobro došli na sastanak, jer se objava pomicanja rang liste najavljuje tek krajem svibnja.

Sastanak će se održati umjesto u dvorani Slavonski Brod, u dvorani Hvar 8.5.2015 u 12:00.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic