O djelatniku
Martina Horvat, mag. paed.
Zvanje:povjera predavanja
Konzultacije:

četvrtkom od 14.30 do 15.30 sati

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA ODGOJNO-OBRAZOVNE ZNANOSTI
Godina diplomiranja:2018.
Na odjelu od:2019.

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Martina Horvat studij jednopredmetne pedagogije upisala je u akademskoj godini 2011./2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na temu „Suvremeni izazovi roditeljstva: mediji kao izvor informacija o odgoju djeteta“ diplomirala je pod mentorstvom doc. dr. sc. Katarine Dadić 2018. godine. Tijekom studija radila je kao pomoćnica u nastavi, a nakon diplomiranja kao stručni suradnik pedagog u osnovnoj školi. Tijekom studija i zaposlenja usavršavala se u području posebnih potreba djece, suvremenoga djetinjstva i roditeljstva, kao i suvremenih nastavnih metoda. Na Odsjeku za odgojno-obrazovne znanosti Fakulteta hrvatskih studija zaposlena je od studenoga 2019. godine na kojem, u skladu sa svojim znanstvenim interesom u području pedagogije, održava seminarsku nastavu iz sljedećih kolegija: Opća pedagogija, Pedagogija djetinjstva, Školska pedagogija, Terapijska pedagogija te Korelacijske vježbe i nastavna praksa.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic