O djelatniku
Marija Zelić, mag. soc.
Zvanje:povjera predavanja
Funkcija:Asistent
Lokacija: 018
Konzultacije:

Po dogovoru uz najavu na e-mail: mzelic@hrstud.hr

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA SOCIOLOGIJU
Godina diplomiranja:2019.
Na odjelu od:2020.

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Marija Zelić, mag. soc. et. mag. educ. phil. rođena je 14. 12. 1994. u Makarskoj. Preddiplomski i diplomski studij sociologije i filozofije završila je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2019. godine. Od 2020. godine pohađa poslijediplomski doktorski studij sociologije na Filozofskome fakultetu u Zagrebu. Područja njenog znanstvenoga i stručnoga interesa su sociologija suvremenih medija i tehnologije te sociologija digitalne kulture. Autorica je nekolicine znanstvenih i stručnih radova te je sudjelovala na nekoliko domaćih i međunarodnih znanstvenih simpozija, konferencija i skupova. Od 2020. godine zaposlena je na Odsjeku za sociologiju Fakulteta hrvatskih studija u suradničkome zvanju asistenta, u znanstvenome polju sociologije.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
Izabrane publikacije

https://www.bib.irb.hr/pretraga?operators=and|Zeli%C4%87,%20Marija%20%2837567%29|text|profile

Profesionalni interesi i članstva

1. Hrvatsko filozofsko društvo

2. Hrvatsko bioetičko društvo

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic