O vanjskom suradniku
Lana Ciboci Perša, nasl. doc. dr. sc.
Zvanje:naslovni docent
Konzultacije:

prema dogovoru

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Rođena 1986. u Zagrebu. Studirala komunikologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagreb, gdje diplomira 2010. Iste godine upisuje poslijediplomski doktorski studij informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U suradničko zvanje asistenta na Hrvatskim studijima izabrana je 2011. godine. Surađuje na kolegijima: Novinarska etika, Sociološki aspekti masovne komunikacije, Medijska pedagogija, Mediji i djeca i Mediji i nasilje. Sudjelovala je na brojnim znanstvenim skupovima u Hrvatskoj te je objavila više znanstvenih i stručnih članaka u hrvatskim časopisima. Znanstveni interesi: djeca i mediji, mediji i nasilje, pravni i etički aspekti masovnih medija.

 
Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic