O djelatniku
Lea Andreis, mag. psych.
Zvanje:povjera predavanja
Lokacija: 207
Konzultacije:

srijeda, 14.30 - 15.30

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Lea Andreis rođena je u Zagrebu 1982. godine. Studij psihologije upisala je 2005. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirala 2011. godine s temom Iskrivljavanje odgovora u upitnicima ličnosti: jesu li upozoreni ispitanici iskreniji? Volontirala je u Psihološkom centru Sever, na Plavom telefonu i u organizaciji MassChallenge Switzerland te je radila kao asistentica u nastavi u OŠ Matka Laginje.

Pripravnički staž odradila je u području upravljanja ljudskih potencijala, nakon kojeg je položila stručni ispit pri Hrvatskoj Psihološkoj komori, čiji je član, te nastavila raditi u istom području u farmaceutskoj i ICT industriji. U nastavku profesionalne karijere radila je u području marketinga, digitalnog marketinga, konzaltinga, lokalizacije, koordinacije i odnosa s javnošću u inozemnim i hrvatskim kompanijama, a 2019 zaposlena je kao asistentica na Odsjeku za psihologiju na Fakultetu Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu. Studentica je poslijediplomskog doktorskog studija psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci te je jedna od karijernih savjetnica u savjetovalištu FHS.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic