Obavijesti
Objavljeno: 14. 7. 2015. u 14:38
Jasminka Despot Lučanin

Natječaj „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“ biti će raspisan prije početka akademske godine 2015/2016. Točan datum otvaranja roka za prijavu bit će objavljen naknadno. Finalna verzija natječaja bit će objavljena istovremeno s raspisivanjem natječaja.

Tekst natječaja i natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje: http://www.hrzz.hr/default.aspx?id=2293

 

Objavljeno: 11. 2. 2015. u 10:50
Jasminka Despot Lučanin

Kako bi potakla suradnju javnih sveučilišta ili javnih znanstvenih instituta s partnerskim ustanovama iz gospodarstva ili inozemstva, Hrvatska zaklada za znanost raspisala je natječaj za program „Partnerstvo u istraživanjima“. U okviru ovog natječaja, Hrvatska zaklada za znanost i privatne tvrtke, jedinice lokalne uprave ili samouprave te inozemne tvrtke, znanstvene organizacije ili agencije financirat će istraživanja koja se bave temama od društvenog interesa, zanimljivim za lokalnu zajednicu ili ključnim za gospodarski razvoj.

Natječaj je namijenjen istaknutim istraživačima s međunarodno priznatim dostignućima, a otvoren je do 27. veljače 2015. godine.

Detaljne uvjete natječaja i informacije o načinu prijave možete naći na mrežnim stranicama HRZZ-a.

 

Hrvatska zaklada za znanost

Ured za programe

Nazorova 2

HR - 51410 Opatija

Objavljeno: 12. 3. 2014. u 22:22
Pavel Gregorić

Hrvatska zaklada za znanost objavila je natječaj za prijavu istraživačkih projekata. Rok za prijavu je 1. listopada 2013. Više o natječaju na mrežnoj stranici HRZZ.

Objavljeno: 12. 3. 2014. u 22:21
Pavel Gregorić

Hrvatska zaklada za znanost objavila je natječaj za prijavu uspostavnih istraživačkih projekata. Rok za predaju projektnih prijava je 1. listopada 2013. Više o natječaju na mrežnoj stranici HRZZ.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic