Povijest Egipta, Grčke i Rima u filmskoj umjetnosti- činjenice vs.fikcija
Šifra: 202895
ECTS: 3.0
Nositelji:
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Ishodi učenja:
Literatura:
Termini konzultacija:
Objavljeno: 28. 11. 2023. u 10:42
Mladen Tomorad

Poštovane kolegice i kolege,

kao što sam najavio prošli tjedan iduća dva tjedna (5. i 12. 12.) nećemo imati nastavu u utorak u 8:00. Umjesto ta dva termina nastava će se održati u srijedu 6. 12. u 11:00 na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u dvorani A-309 (3. kat).

Toga dana kolega Daniel Rafaelić brani doktorsku disertaciju pod naslovom "Percepcija starog Egipta u kinomatografiji". Lijepo vas molim da dođete taj dan na najavljenu obranu. Tijekom obrane kolega će održati predavanje u trajanju od 45 min do 1 sata na gore navedenu temu, a zatim će mu komisija u sastavu prof. dr. sc. Damir Agičić, prof. dr. sc. Ivica Šute i ja postavljati pitanja. Siguran sam da će ovakav oblik nastave biti interesantan za vas te će predstavljat jedno novo iskustvo.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic