Objavljeno: 22. 5. 2018. u 15:51
Darko Čokor

Dr. sc. Marina Perić Kaselj održat će u utorak 29. svibnja 2018. s početkom u 9.35 sati u dvorani Brač Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska cesta 83d, nastupno predavanje u postupku izbora u naslovno znanstveno-nastavno zvanje docentice u znanstvenom području društvenih znanosti, polju sociologije.

Tema: Konstruiranje identiteta hrvatskih virtualnih dijasporskih zajednica Južne Amerike: na primjeru Čilea i Argentine.

Poveznica na cijelu obavijest

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic