Objavljeno: 12. 9. 2016. u 11:37
Danijela Vnučec Grdović
Poziv za prijavu na ciklusu treninga...

Cross over je projekt nacionalnih agencija za provedbu strateških partnerstava unutar Ključne aktivnosti 2 u okviru Erasmus+ programa (područje mladih).

Jedan od ciljeva Erasmus+ programa, a osobito strateških partnerstava, jest  razvijanje osnovnih i transverzalnih vještina mladih osoba  na svim područjima obrazovanja, osposobljavanja i mladih. Jednako važan cilj jest i povezivanje organizacija iz različitih područja obrazovanja, osposobljavanja i mladih koje će  svojim iskustvom, profilom te znanjem pridonijeti razvoju, prijenosu i implementaciji inovativnih praksi.
 
Cilj Cross over projekta je kroz ciklus treninga podići kvalitetu projektnih prijava i projekata koji će potaknuti razvoj transnacionalnih partnerstava između organizacija različitog profila i iz različitih sektora, odnosno između organizacija iz područja mladih, organizacija iz poslovnog sektora i formalnog obrazovanja, javnih tijela te ostalih područja.
 
Krajnji je cilj stvaranje dugoročne suradnje među organizacijama i stvaranje kvalitetnih partnerstava i projektnih ideja koje će rezultatima svoje suradnje, kroz projekt prijavljen na jednom od sljedećih rokova Erasmus+ programa, pozitivno utjecati na mlade i organizacije/ustanove koje su svojim djelovanjem usmjerene na područje mladih.

 

Cijeli poziv pogledajte ovdje

Rok za prijavu je 29.09.2016.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic