O vanjskom suradniku
doc. dr. sc. Ivan Uldrijan
Zvanje:docent
Funkcija:Vanjski suradnik
Konzultacije:

prema dogovoru

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA ODGOJNO-OBRAZOVNE ZNANOSTI
Godina diplomiranja:2007.
Godina doktoriranja:2019.

Nastava

diplomski

Životopis

Ivan Uldrijan rođen je 1982. u Virovitici. Odrastao u Daruvaru. Diplomirao je 2007. na studiju novinarstva Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, na kojima je 2019. doktorirao na poslijediplomskome doktorskom studiju kroatologije. Od 2015. zaposlen je kao asistent, od 2019. kao viši asistent, a od 2024. kao docent na Sveučilišnom odjelu za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta. Od 2008. vanjski je suradnik na Fakultetu hrvatskih studija, a od 2013. do 2017. surađivao je na studiju sestrinstva Zdravstvenoga veleučilišta u Zagrebu. Sudjelovao je u više desetaka znanstvenih i stručnih skupova, okruglih stolova i tribina, surađivao na znanstvenome projektu, objavio deset znanstvenih i više stručnih radova. Novinarsko iskustvo stekao je u tiskanim (Glas Koncila) i elektroničkim medijima. Član je Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu (predavač u projektu Djeca medija), Hrvatskoga društva katoličkih novinara i Matice hrvatske.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic