O djelatniku
Dražen Maleš, dr. sc.
Zvanje:povjera predavanja
Funkcija:Viši asistent
Lokacija: 203
Konzultacije:

Srijeda 12:00 - 13:00h - prema prethodnom dogovoru na e-adresu

E-mail: E-mail
Osobna stranica na Webu: https://www.researchgate.net/profile/Drazen-Males
Odsjek: ODSJEK ZA KOMUNIKOLOGIJU
Godina diplomiranja:2013.
Godina doktoriranja:2023.
Na odjelu od:2018.

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Dražen Maleš je rođen u Splitu 1990. godine. Doktorat iz informacijskih i komunikacijskih znanosti postigao je 2023. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2024. godine je zaposlen kao viši asistent, a od 2018. do 2024. godine kao asistent na Odsjeku za komunikologiju Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, gdje je 2013. završio diplomski studij komunikologije. Izvoditelj je nastave na kolegijima Odnosi s javnošću u kulturi i sportu, Vizualna komunikacija, Politička komunikacija te Društveni mediji u odnosima s javnošću, a do sada je objavio osam znanstvenih radova iz različitih područja povezanih s medijima te sudjelovao na nekoliko međunarodnih znanstvenih konferencija.
Profesionalno se ponajviše razvija na području medija i sporta, a do sada je sudjelovao u organizaciji oko trideset različitih sportskih događaja, pri čemu se posebno ističu Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016., Europsko prvenstvo u rukometu 2018. te Europsko prvenstvo u karateu 2021. godine. Uz rad na području medija i sporta, surađivao je s tiskanim medijima, a bavio se i izradom internetskih stranica, grafičkim dizajnom, digitalnom komunikacijom te odnosima s javnošću.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic