O djelatniku
Dora Korać, mag. psych.
Zvanje:povjera predavanja
Konzultacije:

Utorak, od 13:00 do 14:00 sati

E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA PSIHOLOGIJU

Nastava

prijediplomski

diplomski

Životopis

Dora Korać rođena je u Zagrebu 1997. godine. Završila je studij psihologije na Fakultetu hrvatskih studija u Zagrebu, a diplomirala je na temu palijativne skrbi. Dobitnica je stipendije za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu te Dekanove nagrade za najboljeg studenta završne godine diplomskog studija. Volontirala je u Crvenom križu, poglavito pomažući stradalima od potresa na području grada Zagreba te u provođenju programa za poticanje komunikacije i igre s djecom s poremećajem iz autističnog spektra. 

Od 2020. godine zaposlena je kao asistent na Odsjeku za psihologiju Fakulteta hrvatskih studija. Trenutno studira na Poslijediplomskom sveučilišnom studiju psihologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Sudjeluje u programu Pedagoško-psihološko-didaktično-metodičkog obrazovanja nastavnika te je uključena u rad Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic